Wat hebben wij u te bieden?

Het werken met honden kan heel  plezierig zijn voor mensen. Honden kunnen je met van alles helpen, vaak met meer dingen dan dat men in eerste instantie denkt. Een hond wil het zijn baasje graag naar de zin te maken. Werken met honden is niet alleen heel gezellig en gezond, een hond heeft vaak ook meer geduld dan de meeste mensen, is altijd vrolijk en veroordeelt nooit. Tegelijkertijd kan een hond je erg goed spiegelen en kun je van een hond vaak meer over jouw eigen gedrag leren dan je zelf misschien denkt.

Honden zijn beter dan mensen omdat ze weten, maar niet vertellen.

Emily Dickinson

Wij bieden verschillende om maat gemaakte trajecten en cursussen aan voor zowel particulieren als scholen en/of zorginstellingen. N.a.v. een intakegesprek kijken wij wat uw behoefte is en stellen we samen met u een plan op. We kijken daarbij niet alleen naar wat de behoefte van de cliënt is, maar ook welke hond het beste past bij de hulpvraag. Onze honden zijn allebei opgeleid bij stichting SAAC en zijn officiële autismebegeleidingshonden.

Wij werken erg laagdrempelig en vinden een het leuk om out-off the box te denken.

Onze honden hebben een hypoallergene vacht, dat houdt in dat men in de meeste gevallen geen allergische reactie zal krijgen van onze honden. Hierdoor zijn de honden voor bijna iedereen geschikt om mee te werken. Ook op onze beide scholen hebben wij een aantal allergische kinderen die bijna dagelijks met de honden werken en geen last hebben van hun allergieën.

Op de volgende pagina’s vindt u ons aanbod.